教育宝
请输入机构名称或课程名称

免费领取四级六级考试试听课程

并获得专业顾问一对一进行选课辅导

填写试听意向单

请填写领取试听的课程名称
课程名称不能为空
请填写您的姓名
姓名不能为空
请填写您的手机号码
手机号码不能为空

领取成功

英语四六级语法知识

学习经验 四级六级考试 https://www.jiaoyubao.cn/ | 手机站

2019年11月11日 19:38:25

关于英语四六级考试,小编今天给大家带来了相关的一些练习,希望对大家的英语水平有所帮助!

  关于英语四六级考试,小编今天给大家带来了相关的一些练习,希望对大家的英语水平有所帮助!
  Section A
  Directions:Inthissection,youwillhearthreenewsreports.Attheendofeachnewsreport,youwillheartwoorthreequestions.Boththenewsreportandthequestionswillbespokenonlyonce.Afteryouhearaquestion,youmustchoosethebestanswerfromthefourchoicesmarkedA),B),C)andD). ThenmarkthecorrespondingletteronAnswerSheet1withasingleline throughthecentre.
  Questions1and2arebasedonthenewsreportyouhavejustheard.
  1.A)It can help people cure diseases.
  B)It can make people feel happy.
  C)It can help people lose weight.
  D)It can help protect against heart disease.
  2.A)One year.
  B)Three years.
  C)Four years.
  D)Five years.
  Questions3and4arebasedonthenewsreportyouhavejustheard.
  3.A)The costly and undependable web service in Nigeria.
  B)A new network project in Nigeria.
  C)A new informative website in Nigeria.
  D)The resources on the web service in Nigeria.
  4.A)Students, factory workers and researchers.
  B)Students, farmers and researchers.
  C)Students, medical workers and researchers.
  D)Students, medical workers and officers.
  Questions5to7arebasedonthenewsreportyouhavejustheard.
  5.A)Six million.
  B)Ten million.
  C)Six billion.
  D)Ten billion.
  6.A)They are accustomed to smoking.
  B)They have too much stress.
  C)They have no effective ways to stop it.
  D)They find it cool to smoke.
  7.A)On the improvement of education.
  B)On the improvement of infrastructure.
  C)On the treatment of tobacco-related diseases.
  D)On the rescue of natural disasters.
  SectionB
  Directions:Inthissection,youwillheartwolongconversations.Attheendofeachconversationyowillhearfourquestions.Boththeconversationandthequestionswillbespokenonlyonce. Afteryouhearaquestion, youmustchoosethebestanswerfromthefourchoicesmarkedA),B), C)and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a singleline through the centre.
  Questions 8 to 11 are based on the conversation you have just heard.
  8.A)Editor and writer.
  B)Editor and reader.
  C)Editor and publisher.
  D)Colleagues.
  9.A)Astonished.
  B)Excited.
  C)Doubtful.
  D)Anxious.
  10.A)To talk about the payment.
  B)To share the good news.
  C)To make an appointment
  D)To discuss the publication date.
  11.A)He needs to receive an important guest.
  B)He has to answer another phone call.
  C)He needs to leave the office soon.
  D)He has to attend a meeting right now.
  Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
  12.A)He has to meet an important client.
  B)He has to attend an important meeting.
  C)He has to attend a business discussion.
  D)He has to sign an important contract.
  13.A)Help him buy some medicine.
  B)Change the time of the meeting.
  C)Send some documents to him.
  D)Send the cat in his office away.
  14.A)He has got a fever.
  B)He is allergic to drugs.
  C)He is allergic to cats.
  D)He had got the flu.
  15.A)Make an appointment with the doctor.
  B)Go to see the doctor directly.
  C)Find the root cause of the man's allergy.
  D)Go to have a meeting in the man's company.

  Section C
  Directions: In this section, you will hear three passages. At the end of each passage, you will hear three or four questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet I with a single line through the centre.
  Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
  16.A)They can't lose weight.
  B)They can't lose weight by cutting calories or exercising.
  C)They really can't keep the weight off.
  D)They can lose weight just by dieting.
  17.A)Senior people are less likely to gain weight.
  B)Senior people are more likely to gain weight.
  C)Once people get fat, they will suffer various problems.
  D)Once people get fat, they gain weight steadily.
  18.A)It may have a negative influence on losing weight.
  B)It plays a very significant role in losing weight.
  C)It is meaningless in losing weight.
  D)It has a positive impact on losing weight.
  Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
  19.A)Reasons for the drop in office gossip.
  B)The significance of office gossip.
  C)The relationship between office gossip and economy.
  D)Some tips to improve the worker productivity.
  20.A)A downturn in the economy.
  B)A stressful work environment.
  C)An upturn in the economy.
  D)An increase in the worker productivity.
  21.A)It is beneficial to the worker productivity.
  B)It hurts the worker productivity.
  C)It is an efficient way for workers to relax.
  D)It is a direct way for the boss to know his workers.
  Questions22to25arebasedonthepassageyouhavejustheard.
  22.A)Several explorers.
  B)Representatives of Congress.
  C)President Grant.
  D)A group of animal lovers.
  23.A)It was the first national park.
  B)It was the first region explored by pioneers.
  C)It was not accessible to everyone.
  D)It is not managed by the National Park Service.
  24.A)A visitor to the park.
  B)A presidential campaign worker.
  C)A park service employee.
  D)A tour guide from a travel agency.
  25.A)To build fires.
  B)To conduct scientific studies.
  C)To train other staff members.
  D)To help visitors with any difficulty.
  答案:1D 2B 3B 4C 5A 6A 7C 8A 9B 10C
   11B 12B 13B 14C 15B 16C 17D 18A 19B 20C
   21A 22A 23A 24C 25D

谢谢你,阅读了这篇文章。我是教育宝学习顾问王敏,如何选择四级六级考试是一个比较复杂的问题,四级六级考试市场鱼龙混杂,广告铺天盖地,每家机构都把自己包装的天花乱坠,如何选择一家合适的机构?这是很多人都头疼的问题,选错机构不是费钱,而是浪费时间。教育宝始终保持中立客观,累计服务200万用户,致力于连接培训机构和学员,打造可靠、高效、让人放心的一站式互联网学习服务平台,如果你不知道四级六级考试机构如何选,那么请让我来帮助你,加我微信:18560125702,我会根据你的实际需求,依靠8年从业经验,从海量课程中选择适合您的服务。返回教育宝头条

英语四六级备考

分享到:

G开头的四六级考纲词汇

上一篇

G开头的四六级考纲词汇

英语四六级真题分享

下一篇

英语四六级真题分享

【免责声明】本文仅代表作者本人观点,与教育宝无关。教育宝对文中陈述、观点判断保持中立,不对所包含内容的准确性、可靠性或完整性提供任何保证。请读者仅作参考,特此声明!当您认为您的知识产权或其他合法权益被侵犯,或者页面信息有误需要纠正或者删除,请联系客服或致电400-601-2788。
推荐资讯